Min. effektiv rente
8,70%
Lånebeløp
30.000 - 400.000 kr
Aldersgrense
23 år
Utbetaling innen
1-2 dager

Annonselenke

Det er gratis, og fullstendig uforpliktende

Anmeldelser av Santander Bank

Anbefaler santander

"De er enestående i kundebehandling. Jeg har blitt behandlet godt av santander og jeg skjønner ikke hvorfor at noen sier at de er dårlig."

Supert

"Superrask behandling og utbetaling. Meget fornøyd!"

Annonselenke

Det er gratis, og fullstendig uforpliktende

Telefon 21 08 30 00

Legg til en anmeldelse
Ditt navn: Tittel: Stjerner: Du må velge en rangering Anmeldelse:
Takk for din anmeldelse! Din anmeldelse vil bli gjennomgått før publisering.

Informasjon om Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank er ett av verdens største banker som også har etablert seg i Norge. På tvers av Skandinavia har Santander hele 1400 ansatte, fordelt på filialer i Norge, Sverige, Danmark, og Finland. Eieren av Santander, som er bankkonsernet Banco Santander, har over 200.000 ansatte, og hele 144 millioner over hele verden.

Hva kan Santander hjelpe deg med?

Santander tilbyr blant Norges billigste og beste refinansiering. Santander tilbyr også bil-/båtlån, de kan gi deg et godt tilbud på ATV- og snøscooterlån, og de tilbyr også forbrukslån med konkurransedyktige betingelser. Dette inkluderer lav rente, lang nedbetalingstid, og rask utbetaling!
Santander har et bredt utvalg av kredittkort de tilbyr sine kunder. Dette inkluderer gebyrfri visa – et kredittkort med 100.000 kroner i kredittgrense, inntil 50 dagers betalingsutsettelse, fungerer perfekt for netthandel, og er 100% gebyrfritt i hele verden.
Andre tilbud inkluderer Santander Red, hvor man nyter godt av lav rente, og en nedbetalingstid som strekker seg over flere måneder.
Dersom du ønsker å billige klær, billige sko, få avslag på sportsutstyr, bensin, flyreiser, eller elektronikk – da er Flexi Visa perfekt for deg. Ved bestilling av Flexi Visa bestemmer du selv en valgfri kategori, og mottar 4% bonus når du kjøper varer innenfor kategorien din! I tillegg gir Flexi Visa opptil 15% CashBack hos kjente nettbutikker – inkludert CDON.com, Sonos.com, HBOMAX, og mange flere.
Høyrentekontoer har blitt mer og mer populære for tiden. Satander tilbyr to forskjellige kontoer, hvor høyrentekonto pluss tilbyr en god rente på opptil 1.05%. Ulempen er at det kan ta opptil 31 dager før man mottar summen man ønsker å gjøre uttak på. Dersom dette er litt for lenge, så tilbyr Santander også vanlig høyrentekonto. Her kan du nyte godt av en rente på hele 0.95%, og man står fritt til å ta ut pengene når det selv passer deg.

Hvordan søke lån hos Santander?

Ved å bruke deres nettside santander.no/santanderconsumer.no vil man enkelt finne mange forskjellige tjenester i øverste kolonne.
Ved å trykke på «Lån» får man opp alle valgmuligheter for lån og refinansiering. Velg alternativet som er relevant for deg, og fyll inn informasjonen de ber om. Hele prosessen er rask og enkel, og man får svar innen kort tid!

Betingelser for å søke lån hos Santander

For refinansiering stiller Santander en rekke krav man må innfri før man får innvilget sin søknad. Dette inkluderer:
  • Fylt 23 år
  • Bosatt i Norge
  • Fast årsinntekt på 200.000 kroner eller mer
  • Ingen inkassosaker eller betalingsanmerkninger
Santander Consumer nyter godt av en score på 3.4 hos TrustPilot, og de kan vise til en mengde gode anmeldelser. Med rask kundeservice, lave renter, rask utbetaling, og kort behandlingstid, er de uten tvil ett av markedets beste alternativer.

Annonselenke

Det er gratis, og fullstendig uforpliktende

Bli kontaktet av oss!
X

Ønsker du å bli kontaktet av oss?
Fyll inn informasjonen under, så tar vi kontakt innen kort tid for en uforpliktende prat

Telefon:

Takk! Vi tar kontakt innen kort tid.
Ønsker du å melde deg opp til våre nyhetsbrev?

Epost:

Takk! Du vil nå motta nyheter og oppdateringer fra oss.