Min. effektiv rente
7,90%
Lånebeløp
10.000 - 500.000 kr
Aldersgrense
23 år
Utbetaling innen
2 dager

Annonselenke

Det er gratis, og fullstendig uforpliktende

Anmeldelser av BRABank

Ganske fornøyd

"Lånet ble kjapt utbetalt, og jeg fikk god informasjon i forkant."

Helt OK

"Jeg lånte 50000 kr hos BRABank og de hadde veldig ryddig system for tilbakebetaling. Renten var også OK."

Annonselenke

Det er gratis, og fullstendig uforpliktende

Telefon 55 96 10 00

Legg til en anmeldelse
Ditt navn: Tittel: Stjerner: Du må velge en rangering Anmeldelse:
Takk for din anmeldelse! Din anmeldelse vil bli gjennomgått før publisering.

Informasjon om Brabank

I 2020 oppstod det en fusjon melom BRAbank ASA og Easybank ASA som resulterte i BRAbank som de er i dag. Brabank har hovedkontor i Oslo, og har deres avdelingskontor i Bergen.
Med deres heldigitale konsept har de etablert seg som ett av markedets ledende aktører innen bank-sektoren. Deres fokus på moderne bankteknologi, i tillegg til god kommunikasjon med kunder og samarbeidspartnere, tilbyr de nå banebrytende produkter og tjenester til det nordiske markedet.
Deres suksess ligger mye i hvordan de håndterer hver eneste søknad som kommer inn. De tar høyde for inntekt, skatt, gjeldssituasjon, sivilstatus, og boforhold. Med alle disse parameterne har Brabank gode kredittmodell som sørger for kundene har en god buffer med hensyn til betalingsevne. Selv om kunden skulle oppleve en endring i sin økonomiske situasjon, er kredittmodellen bygd for å sørge for at kunden skal kunne håndtere både endringen og lånet samtidig.

Hva kan Brabank hjelpe deg med?

Brabank tilbyr forbrukslån på opptil 500.000 kroner uten sikkerhet. Med en god rente fra 7.9%, og en lang nedbetalingstid på 5 år, er dette blant markedets beste tilbud.
Man står også fritt til å refinansiere sine lån, og samle alle lån til ett. Dette vil gi bedre oversikt til din økonomi, og man slipper ekstra gebyrer. Man vil også se en endring i renten man betaler, ettersom at renten på større lån er som oftest mindre enn på små lån.
Svarstiden på søknadene sendt til Brabank er oppgitt til å være umiddelbar. Dersom du får innvilget lånet, vil det ta opptil 2 virkedager for å få lånet utbetalt. Dersom man har behov for at det utbetales i løpet av dagen, har man muligheten til å kontakte deres kundeservice for en snarlig løsning.

Hvordan søke lån hos Brabank?

Ved å gå inn på brabank.no kommer man til en oversikt som viser hvilke produkter og tjenester de tilbyr. Om du er ute etter refinansiering, kan du trykke på «Søk om refinansiering», og du blir tatt videre til en oversikt hvor de ber om ytterligere informasjon.
Ønsker du å søke om forbrukslån trykker du på «Mer om forbrukslån», som vil ta deg videre til en oversikt som viser viktig informasjon om forbrukslånet. Ved å trykke på «Søk lån» får du muligheten til å oppgi ønsket lånebeløp, samt ønsket nedbetalingstid. Deretter fyller man inn all nødvendig informasjon. Når søknaden sendt til godkjenning vil man øyeblikkelig få beskjed hvor mye man kan låne, basert på kredittmodellen til Brabank. En kundebehandler vil se på søknaden din dersom du velger å søke om lånet som blir tilbydd. Utbetalingen vil da skje innen 2 virkedager. Om man har behov for en rask utbetaling, kan man kontakte Brabank sin kundeservice for å få beløpet utbetalt på dagen.

Betingelser for å søke lån hos Brabank

Flere kriterier må være møtt før man kan bruke Brabank sine tjenester for forbrukslån og refinansiering. Dette inkluderer:
  • Ingen betalingsanmerkninger
  • Fylt 23 år, og ikke være eldre enn 70
  • Bosted i Norge
  • Inntekt på minimum 250.000 kroner i året
  • Må kunne tåle svingninger på personlig økonomi og/eller renteøkninger

Annonselenke

Det er gratis, og fullstendig uforpliktende

Bli kontaktet av oss!
X

Ønsker du å bli kontaktet av oss?
Fyll inn informasjonen under, så tar vi kontakt innen kort tid for en uforpliktende prat

Telefon:

Takk! Vi tar kontakt innen kort tid.
Ønsker du å melde deg opp til våre nyhetsbrev?

Epost:

Takk! Du vil nå motta nyheter og oppdateringer fra oss.